Törökország - Belek Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Modern turistaközpont Törökország déli részén, a földközi-tengeri partszakaszon fekszik.A város luxusszállodák és a minőségi szolgáltatások központja, ahol nem csak a golf szerelmesei töltik szívesen az idejüket, de ahová a finom homokkal borított tengerpartot előnyben részesítő turisták is ellátogatnak. A Kelet hangulata az innen 35 km-re fekvő Antáliában érezhető igazán. Eme védett területen hatalmas píniák és eukaliptuszfák találhatóak, a környéket a tengeri teknősök is felkeresik, hogy itt rakják le tojásaikat. A környékbeli fészkelőhelyek és bozótosok miatt a terület az ornitológusok paradicsoma. Belektől nem messze található a virágzó kisváros, Kadriya, amely csak arra vár, hogy felfedezzék kis üzleteit és kellemes éttermeit. A nagystílűen kiépített központ nemcsak kitűnő szolgáltatásokat nyújt, hanem nyugalmat és szabadságérzetet is ad. A transzfer az antáliai repülőtérről kb.50 percig tart.

Legújabb értékelések Törökország - Belek

Összesen: 9,2 Nagyszerű pihenés volt, tökéletes helyszín iskolás korú gyerekekkel!

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 9 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Nagyszerű pihenés volt, tökéletes helyszín iskolás korú gyerekekkel! Teljes leírás

Ellátás
Minden szuper volt, egyedül az volt zavaró, hogy a járványügyi intézkedések miatt az éttermekben nem működött az önkiszolgálás, hanem a személyzet szedett mindent a büféasztaloknál.

Hotel szolgáltatások
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásokkal, csupán a medencékben lehetett volna melegebb a víz.

Tengerpart
Közvetlen tengerpart, szuper!

Névtelen, 2021.10.11., Tartózkodás időpontja: 2021.09.29 - 10.06.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Club Mega Saray

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8,6 Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Az esetleges hiányosságokat a személyzetnek sikerült kompenzálni.

 • 8 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Az esetleges hiányosságokat a személyzetnek sikerült kompenzálni. Teljes leírás

Elhelyezés
A szálloda már megérett a felújításra. Úgy tudom ezt idén már tervezik is. Az állapota nem éri el az 5 csillagot.

Ellátás
Nagyon jó volt.

Hotel szolgáltatások
A tisztaság és rend kifogástalan volt. Az animátorok és a programok is nagyon jók voltak. A kiszolgálás gyors és kedves volt.

Tengerpart
Minden igényt kielégítő.

Dr Lendvai Erzsébet, 2021.09.29., Tartózkodás időpontja: 2021.09.19 - 09.26.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Zeynep

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Tökéletes

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Tökéletes Teljes leírás

Elhelyezés
Remek

Ellátás
Nagyon jó

Hotel szolgáltatások
Szórakoztató

Tengerpart
Riviera

Lukasik Zoltán Ottó, 2021.09.27., Tartózkodás időpontja: 2021.09.15 - 09.22.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Zeynep

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 A hotel mindenben megfelelt az igényeinknek. Családi szobát kaptunk, valószínűleg ez volt tengerre néző, bár standard szobára fizettünk...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
A hotel mindenben megfelelt az igényeinknek. Családi szobát kaptunk, valószínűleg ez volt tengerre néző, bár standard szobára fizettünk be tengeri kilátással. Remek volt, nappali, háló, két erkély, jakuzi. A kert varázslatos volt, mintha egy arborétumban lettünk volna. A tengerpart is az elvárásainknak megfelelt, ezt kerestük. Hátul a kertben volt egy nagy színpad, ahol minden nap valamilyen zenés műsor volt, de mivel távolabb a szobáktól, ezért nem volt zavaró. A szállodában minden megtalálható, ami egy nyaraláshoz kell. Gyerekeknek külön étkező, medence, csúszda, műsor. A mi igényinknek tökéletesen megfelelt. Kézfertőtlenítő minden helyiségben volt Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba remek, tágas, tiszta, minden megtalálható. TV, wifi, kényelem. A minibárt naponta feltöltötték, víz, üdítők, sör, nápolyi. A szobát naponta takarították, törölközőket cserélték. Hatalmas, kényelmes ágy, erkély, a szoba a csodálatos pálmákkal, kaktuszokkal teli kertre nézett, és távolabb a tenger is látszott.

Ellátás
Több helyiségből álló ebédlő, így a tömeg eloszlott. Annál is inkább, mert a tengerpart mellett is volt ebédlő, bár több is, sőt a stégen is. Az étel bőséges és változatos. A személyzet szedte az ételt, mindenből bőségesen, amennyit a vendég kért. Mivel a gyerekeknek is volt ebédlő, ezért a többi helyiségben nem volt gyereksírás, visítás. A pincérek azonnal ott voltak, amint leültünk és hozták a kért italokat. Elégedettek vagyunk ezzel a szolgáltatással is.

Hotel szolgáltatások
Mozi, edzőterem, fizetős masszázs, amit nem vettünk igénybe. Vásárlási lehetőség a szállodán belül, A kertben lévő színpadon napi műsor.

Tengerpart
Napozóágyat mindig találtunk, de az is igaz, hogy már nem volt csúcsszezon. Ezen felül olyan időpontokban mentünk, amikor már kevesebben voltak. Nekünk a napozóágy nagyon alacsony volt, alacsonyabb, mint ahol eddig voltunk, ezért kicsit nehézkes volt feltápászkodni. Kártya ellenében naponta cseréltünk strandtörölközőt. A vízbe belépve, durva kavicsos a tenger, hamar mélyül, és délután már nagy hullámok vannak. Mi a stégről mentünk a vízbe, mert a parról elég nehéz volt kijönni, kicsit meredek is volt a part. Nekünk a stég volt a fontos, ezért megfelelt, sőt ezt kerestük.

Tasiné Som Edit Klára, 2021.09.27., Tartózkodás időpontja: 2021.09.15 - 09.22.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Alva Donna Exlusive hotel & SPA

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Great hotel, fantastic food, lots of services, clean water.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Great hotel, fantastic food, lots of services, clean water. Teljes leírás

Elhelyezés
Big, spacious rooms, minibar filled daily (included in ultra all inclusive), cleaned daily.

Ellátás
Great variety of food, plenty of choices, meats, seafood, gözleme, ice cream, cocktails, nuts, everyone will find to their taste.

Hotel szolgáltatások
Nice Turkish spa area and inside pools, active but not annoying animation team, evening shows, aquapark nor just for kids

Tengerpart
Small stones on the way in, near the entrance some bigger rocks but clean water all week, floaters for sunbathing and fun.

Névtelen, 2021.09.23., Tartózkodás időpontja: 2021.09.12 - 09.20.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Club Calimera Pine Beach (ex. Maritim Pine Beach)

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Törökország - Belek