Törökország - Belek Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Modern turistaközpont Törökország déli részén, a földközi-tengeri partszakaszon fekszik.A város luxusszállodák és a minőségi szolgáltatások központja, ahol nem csak a golf szerelmesei töltik szívesen az idejüket, de ahová a finom homokkal borított tengerpartot előnyben részesítő turisták is ellátogatnak. A Kelet hangulata az innen 35 km-re fekvő Antáliában érezhető igazán. Eme védett területen hatalmas píniák és eukaliptuszfák találhatóak, a környéket a tengeri teknősök is felkeresik, hogy itt rakják le tojásaikat. A környékbeli fészkelőhelyek és bozótosok miatt a terület az ornitológusok paradicsoma. Belektől nem messze található a virágzó kisváros, Kadriya, amely csak arra vár, hogy felfedezzék kis üzleteit és kellemes éttermeit. A nagystílűen kiépített központ nemcsak kitűnő szolgáltatásokat nyújt, hanem nyugalmat és szabadságérzetet is ad. A transzfer az antáliai repülőtérről kb.50 percig tart.

Legújabb értékelések Törökország - Belek

Összesen: 7,4 Összességében jó nyaralásunk volt.

 • 8,5 Szállás
 • 7 Ellátás
 • 6 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Összességében jó nyaralásunk volt. Teljes leírás

Elhelyezés
Tiszta nagyon ügyeltek a tisztaságra és a fertőtlenitésre,valamint naponta volt takarítás és hűtő feltöltés a szobákban.

Ellátás
A kovid hehyzet miatt sajnos messze volt az ultra all inclusivtól,de azért mindig volt friss gyümölcs.

Hotel szolgáltatások
Ismét a kovidra hivatkozva a száloda 40%-os feltöltöttségű volt és ez egyen értékű volt a szolgáltatásokkal is.

Tengerpart
A tenger tiszta volt a tengerparti büfé viszont szegényes.

Hajdu Zsolt, 2021.07.24., Tartózkodás időpontja: 2021.06.23 - 06.30.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Innvista Hotels

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 7,6 Osszessegeben minden megtalalhato, amire szükségünk van, kevés is az egy hét csak a szállásra is gyerekkel. Ami miatt mégis elég volt,...

 • 7,5 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 7 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Osszessegeben minden megtalalhato, amire szükségünk van, kevés is az egy hét csak a szállásra is gyerekkel.

Ami miatt mégis elég volt, az az ételek minősége és a választék amit hamar meguntunk, valamint a covid sajnos nagyon negatívan befolyásolta számunkra az étkezéseket: alap esetben roskadásig teli, csodálatosan díszített, gusztusos pultok lennének, most azonban minden étel plexi mögött, egy hatalmas "vályúban" vagy tepsiben, a pincérek nem értik miből és mennyit szeretnénk, hatalmas sorban állás és nem mindig azt kaptuk, amit kértünk. Ez sajnos inkább menza hangulatot adott neki. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép szoba, szép szálloda, a szoba takarítása az ottlétünk alatt hiányos volt, utolsó nap cserélték az ágyneműt és a söprés is kimaradt.

Ellátás
A főétkezések alkalmával nagyjából mindig ugyanaz volt a választék, egy este voltak tengeri herkentyűk, egyébként hamar meg lehetett unni, az európai színvonaltól messze elmaradt. Ezzel ellentétben pozitív, hogy tényleg egész nap lehet enni, minden sarkon kínálnak valamit, fagyi, goezlem, hamburger egész nap kapható és rengetek gyümölcs mindenhol.

Hotel szolgáltatások
Számunkra az animátorok (foglalkozások csak 4 éves kortól), a gyerek sarok trambulinnal és hintalovakkal, a hatalmas játszótér és a vízi elemekkel teli gyerekmedence volt aktuális, este táncos program a gyerekeknek a színpadon.

Tengerpart
A parton nem volt tömeg, a vízben még kevesebben, mivel a kavicsoktól nem kellemes belesétálni, hirtelen mélyül és nagyok a hullámok, így úszni sem lehet, kisgyerek sem tudott belemenni, ettől függetlenül párszor lesétáltunk megnézni, bokáig sétálni.

Farkas-Háklár Petra, 2021.07.19., Tartózkodás időpontja: 2021.07.09 - 07.16.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Crystal Waterworld Resort & SPA

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Nagyon szuper volt!

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szuper volt! Teljes leírás

Elhelyezés
Elégedett

Ellátás
Kedvesek és segítőkészek

Hotel szolgáltatások
Gyönyörű,tiszta ,rendezett

Tengerpart
Közel pár lépésre van a tender,rendezett a part nem voltak sokan és a víz isteni!

András Ildikó, 2021.07.14., Tartózkodás időpontja: 2021.07.04 - 07.11.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Siam Elegance

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,8 Nagyon jól éreztük magunkat a nyaraláson.

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat a nyaraláson. Teljes leírás

Elhelyezés
Azt a szobát biztosította a szálloda a számunkra, amit megrendeltünk. Elhelyezkedése jó volt, megfelelő mérete biztosította azt, hogy kényelmesen elférjünk. A fürdőszoba is megfelelő. Még egy szekrényt belehetett volna építeni, mert két embernek kicsi volt a pakoló felület. Nagyon tetszett, hogy volt egy bőröndtartó én még egyet beraktam volna azért mert a második bőröndöt be kellett tennünk a szekrény aljába, így kevesebb hely maradt a ruháknak. A szobákat mindig takarították.

Ellátás
Az ellátás nagyon jó volt. Sokféle tejtermékek, saláták, sütemények, gyümölcsök, tészták, húsfélékből lehetett választani. Több ételt helyben is készítettek . Az italválaszték széles palettán mozgott. Annyi észrevételem van, hogy az ételeket nem tudták melegen tartani és többször ismétlődött a menüsor. A három étterem közül egy működött, ahol volt a reggeli, ebéd, vacsora így a sok vendég egy helyen feltorlódott, ami ahhoz vezetett, hogy nem mindig volt szabad asztal. Én a másik két éttermet megnyitottam volna a főétkezésekhez, így az összegyűlt tömeg eloszlott volna. Kényelmesebben lehetett volna étkezni. Összességében elégedettek voltunk az ellátással.

Hotel szolgáltatások
A szálloda személyzete előtt le a kalappal. Ilyen nagy vendégszeretet nem tapasztaltunk. Igyekeztek a kedvünkben járni. Bármilyen problémával kerestük meg őket, mindenre találtak megoldást. Kedvesek voltak és nem voltak tolakodóak. Nagyon nagy tisztaságot tartottak mindenhol. Nagyon tetszett, hogy voltak animációs programok.

Tengerpart
Tetszett, hogy tengerpart nagyon közel volt a szállodához , így nem kellett sokat gyalogolni. A tengerpart tiszta és rendezett volt, mindig volt elég napozóágy. Kisgyermekes családnak nem nagyon ajánlanám, mert a tenger hirtelen mélyül. Úszócipőt érdemes magunkkal vinni, mert a parton sok nagyobb kavics keveredik a homokkal és ha mezítláb vagyunk nagyon szúrós. A tengervíz tiszta és hőmérséklete nagyon kellemes.

Dr. Dimákné Demeter Krisztina, 2021.07.13., Tartózkodás időpontja: 2021.07.02 - 07.09.
Régió: Törökország Törökország, Belek, Szállás: Aydinbey Famous Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

összes ajánlás Törökország - Belek