Törökország - Fethiye Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A város Lycia központjának szívében található, az itt megtekinthető jósda, valamint a város fölé emelkedő sziklafalba vájt 2500 éves sírok által lett ismert. Ez a kis halászfalu folyamatosan alakul át azzá a hellyé, ahol a turisták szívesen töltik szabadságukat, mivel a hely gyönyörű homokos tengerpartot és nyugalmas légkört kínál. A píniák, olajfák, nyárfák és kaktuszok elegendő árnyékot nyújtanak a párás napokon. Az üdülőhely szállodák, motelek és kempingek sokaságát kínálja.

Legújabb értékelések Törökország - Fethiye

Összesen: 3.8 Sokat utazunk, és a gyerekek miatt választottunk egy törökországi nyaralást. Mindannyian csalódottak voltunk a tengerben, a gyerekek nagy...

 • 5 Elhelyezés
 • 3 Ellátás
 • 3 Környék
 • 3 Alapár

Összegzés:
Sokat utazunk, és a gyerekek miatt választottunk egy törökországi nyaralást. Mindannyian csalódottak voltunk a tengerben, a gyerekek nagy nehezen bejutottak a vízbe. Összességében nem ajánlom ezt a szállodát. Teljes leírás

Elhelyezés
Szálloda igénytelen ügyfeleknek - régi (amit nem bánunk, megvan a varázsa) és nagyon félreeső. A szálloda egy szép kertben van, de valójában nincs tovább. Még sétálni sem tudsz.

Ellátás
Az étel átlagos, nagyon finom. Az ételt a plexi mögött mutatják be a személyzetnek, és ők döntik el az adag mennyiségét, függetlenül attól, hogy csak megkóstolják, vagy teli tányért rendelnek. Egyáltalán nem voltunk elégedettek az italokkal. Gyümölcslé helyett vegyszeresen édesített gyümölcslevet kínáltak, és a koktélok borzalmasak voltak. Helyi alkohol és helyi receptek (pici vegyszeres narancsléből, némi alkoholból és 2 dl tejből készült piña colada).

Hotel szolgáltatások
RENDBEN.

Tengerpart
A strand barna homokos (a katalógusban gyönyörű sárga) és meredek bejárata a kövekkel teli vízbe! Használható móló, amely nem alkalmas gyermekek és idősek számára. A tenger vize állandóan iszapos és barna volt, mint egy cseh tóban. A tenger a fő oka a nyaralásnak, és ez nagy csalódás volt mindenkinek.

Blanka A., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.01.09., Tartózkodás időpontja:: 2022.08.07 - 08.14.
Régió: Törökország Törökország, Fethiye, Szállás: Lykia Botanika Beach & Fun Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Nagyon szép nyaralás. Nagyon luxus szálloda és sok nagyszerű étel. Gyönyörű környezet, beleértve a tengert és a hegyeket. Számos...

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon szép nyaralás. Nagyon luxus szálloda és sok nagyszerű étel. Gyönyörű környezet, beleértve a tengert és a hegyeket. Számos kirándulási lehetőség, beleértve a hajókirándulásokat is. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű szoba kilátással a hegyekre és a tengerre.

Ellátás
Életemben nem láttam még ennyiféle ételt. Abban a 11 napban messze nem lehetett mindent megkóstolni. Főleg minden friss volt és helyi specialitások. Nagyon finom.

Hotel szolgáltatások
Meg kell dicsérnem a szálloda teljes személyzetét. Mindenki nagyon segítőkész és kellemes volt. Külön kell dicsérnem a Soner nevű szállodai alkalmazottat, aki átlagon felül gondoskodott rólunk. Az egyetlen dolog, amiért kritizálnám a szállodát, az az indulás előtti reggel volt. A reggeli 7:30-tól volt, de ugyanekkor kellett volna felvenni minket egy jármű a repülőtérre a szállodában. Előző nap kérdeztem a recepción, hogy kapunk-e reggelire egy csomagot étellel a kirándulásra, és igent mondtak. Csak szóljon a recepciónak. Szóval este elmentünk vásárolni és amikor visszajöttünk volt ott egy másik recepciós és azt mondta, hogy este 9-ig kellett volna szólnom, hogy nincs senki a konyhában és reggel próbáljam meg kérdezni. Szóval reggel 7 körül lementem az étterembe és megkérdeztem a személyzetet. Azt mondták, várjak a menedzserre, 7:10-kor jött és megkérdeztem. Azt válaszolta, hogy ez nem lehetséges. Ott már készítettek ételt, ezért megkérdeztem, adnak-e legalább egy darab kenyeret, egy almát és vizet. A menedzser ismét azt mondta, hogy ez nem lehetséges, csak vizet adtak nekünk. Szerencsére az autó késett pár percet, így fél 7-re bementünk az étterembe, és vettünk két almát, egy péksüteményt, egy kis vajat és egy kis sajtot. Szóval végül jó lett. Különben egész fázom hazafelé. Szóval ez volt az egyetlen dolog, amit sajnáltam, mert különben végig rendkívül boldogok voltunk. Valószínűleg szigorú szabályok vannak ott. Sajnos előző nap senki nem szólt, hogy előző nap 21 óráig kell emlékeztetnünk magunkat a recepción. Reggel és ebéd után is érdeklődtem a recepción a csomagokról, és minden alkalommal volt valaki más a recepción, és nem volt probléma. Szóval ez az egyetlen dolog, ami miatt panaszkodnék. Talán jó ötlet lenne erről tájékoztatni a szállodát az utazási irodától. Egyébként minden nagyszerű volt, és a személyzet nagyon segítőkész volt. A repülés előtti este a recepciós férfi még segített kinyomtatni a jegyeket. Mobiltelefonon keresztül nem lehetett. Ezúton is szeretném ezt nagyon megköszönni. Egy kis emlékeztető az utazási irodáról. A recepció nem biztosított az indulás előtti átvételi időpontot, így magamnak kellett felvennem velük a kapcsolatot. Ezután gyorsan reagáltak és készségesek is voltak. Szóval minden remek volt, egészen a reggeliig.

Tengerpart
Gyönyörű strand tiszta vízzel.

Jan H., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.10.14., Tartózkodás időpontja:: 2022.09.30 - 10.10.
Régió: Törökország Törökország, Fethiye, Szállás: Karbel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

4 fénykép

Összesen: 9.4 Nagy.

 • 9 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Nagy. Teljes leírás

Zdeňka K., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.10.07., Tartózkodás időpontja:: 2022.09.23 - 10.03.
Régió: Törökország Törökország, Fethiye, Szállás: Letoonia Club & Hotel

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 10 Fantasztikus nyaralás.Rendkívül elégedettek voltunk.. Gyönyörű környezet, szálloda, kiváló ételek.

 • 10 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Fantasztikus nyaralás.Rendkívül elégedettek voltunk.. Gyönyörű környezet, szálloda, kiváló ételek. Teljes leírás

Elhelyezés
Gyönyörű szobák, nagyszerű elhelyezkedés, közvetlenül a tenger mellett...

Ellátás
Gazdag, finom, nem volt hiba

Tengerpart
Tiszta, kavicsos-homokos, jobb a jó cipő, ajánlom... különben meleg van

Van Elsland Dominika, Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2022.10.06., Tartózkodás időpontja:: 2022.09.25 - 10.02.
Régió: Törökország Törökország, Fethiye, Szállás: Belcekum Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.4 Kellemes nyaralás, amely várakozásainkon felül meglepett minket.

 • 8.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Kellemes nyaralás, amely várakozásainkon felül meglepett minket. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállás egy háromszintes épületegyüttesben található, amelyek különböző számú lakóegységet tartalmaznak. Viszonylag nagy terület, de annak ellenére, hogy a recepciótól számítva az utolsó házban laktunk, minden fontos helyhez közel voltunk, így a strandhoz is, maximum. 100-150 m. Ennek a helyszínnek az volt az előnye, hogy nyugalmat biztosított a szórakozó emberektől, ami különösen éjszaka volt előny. Az épületek régebbiek, de nagyon tisztának néznek ki, és szép építészeti karakterrel rendelkeznek. Ugyanez a helyzet a szobákkal. Annak ellenére, hogy a szoba berendezése régebbi, minden tiszta és rendben van. Nagy kellemes meglepetés volt számunkra az egész környék, ami egy botanikus kert benyomását keltette. A különféle virágok, fák és egyéb növények száma csodálatos képet alkotott egy jól karbantartott és gondosan megépített kertről. Szeretnénk kifejezni nagy hálánkat és csodálatunkat azoknak az embereknek, akik gondoskodtak erről a térről, és ezzel felejthetetlen élményt teremtettek számunkra.

Ellátás
Az étel nagyon változatos, minőségi és ízletes volt. Rengeteg ital, saláta, hal és különféle húsok, köretek és különféle péksütemények, valamint édességek. Ezen a téren igazából nem volt okunk panaszra. Alapvetően reggel 7-től este 10-ig lehetett enni. Alkoholos és alkoholmentes italok a nap 24 órájában elérhetőek voltak.

Hotel szolgáltatások
Az összes alkalmazott, akivel ebben a szállodában találkoztunk, segítőkész, kellemes és barátságos légkört teremtett az egész tartózkodás alatt. Az egyetlen kellemetlen élmény a bejelentkezés volt, amelyet többször is elhalasztottak, anélkül, hogy az okáról bármiféle információ történt volna.

Tengerpart
A strand és a tenger jellemző volt, mint egész Törökországban, a part apró kavicsos vagy homokos, a tenger bejárata nagy kavicsos, de fokozatos, ezért a biztonság érdekében cipőt kell a vízben tartani, vagy a vízbe belépni. a móló. A víz tiszta volt, de a környék nem volt jó sznorkelezésre. A hajóval elért területek ezen a strandon kívül voltak, és alkalmasak voltak a kristálytiszta vízű búvárkodásra. A strand és a strand minden létesítménye tiszta és karbantartott volt. Be kell látni, hogy ez egy nagy terület, ahol sok ember van, így nem lehet elvárni, hogy a strandon elegendő napozóágy legyen anélkül, hogy el kellene foglalni vagy helyet kell keresni. Nem foglaltunk helyet, de minden alkalommal, amikor megérkeztünk, bármelyik órában találtunk egy szabad helyet, amely megfelelt nekünk.

Peter G., Ellenőrzött vélemény (Invia.sk), Értékelve: 2022.09.16., Tartózkodás időpontja:: 2022.09.02 - 09.12.
Régió: Törökország Törökország, Fethiye, Szállás: Club Tuana Fethiye

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Törökország - Fethiye