Törökország - Marmaris Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A török tengerpart nyugati részén elterülő kisvárost nappal nyugodtság, éjjel azonban vidám hangulat jellemzi. Talán ezért tartozik Marmaris a nyugati terület legatraktívabb helyeihez. A széles öbölben kialakított, jachtoknak szánt kikötőben modern hajók ringatóznak, mindez a háttérben húzódó Taurus hegység látványával lenyűgöző képet fest. A város történelme egészen Nagy Sándor idejéig nyúlik vissza. Az ókorban jelentős kereskedelmi központnak számított, mivel a Kis-Ázsiából Egyiptomba tartó útvonal mentén feküdt. Marmaris jelenleg Törökország legkedveltebb nyaralóhelyeinek egyike.

Legújabb értékelések Törökország - Marmaris

Összesen: 7,6 A nyaralás összességében jól sikerült, hála a vendégszeretetnek, ellátásnak és a fakultatív programoknak,a hely szépségének.

 • 6 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 9 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
A nyaralás összességében jól sikerült, hála a vendégszeretetnek, ellátásnak és a fakultatív programoknak,a hely szépségének. Teljes leírás

Elhelyezés
A szállásban egy kicsit csalódtam, felújított-már ami a fürdőszobát illeti-,a többi(szekrény,minibár,padló) elég leharcolt.A szálloda fekvése csodás, panoráma a tengerre,viszont dombon helyezkedik el, rengeteg a lépcső,az utca is meredek.ezt csak az válassza, akinek nem gond felfele menni 36 C fokban.

Ellátás
Az ellátás remek, csodás, ízletes sokféle és változatos volt,aki nem talált magának valót,az ne menjen máshova enni! A pincérek is kedvesek voltak, pár nap elteltével már maguktól hozták a megszokott innivalót!

Hotel szolgáltatások
Elvileg mindennap volt takarítás, csak az elején erre rá kellett segíteni-ki kellett rakni a "kérünk takarítást" táblát.A mini bár felejtős,pár cukros kis üdítő,vizet kétszer tettek be.A medencék körül és a közös helységekben mindennap rendesen takarítottak.Tiszta volt minden.Ami kellemetlen volt, hogy az ebédlőben nem volt légkondi,és így rettentő meleg volt mindig.

Tengerpart
A szállodának nincs tengerpartja, le lehet menni fürödni, de a tengerpart minden centije valamilyen szállodához vagy bárhoz tartozik,így napágyat nem lehet bérelni.

Szokolyi Klára Magdolna, 2019.09.18., Tartózkodás időpontja: 2019.08.23 - 08.30.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Ideal Panorama

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

A kávézó 6 fénykép

Összesen: Nagyon kellemes hetet töltöttünk Marmarison. Bár lehetett volna kevesebb az orosz vendég.

Bevezetés
Nagyon kellemes hetet töltöttünk Marmarison. Bár lehetett volna kevesebb az orosz vendég. Teljes leírás

Elhelyezés
Jó fekvésű a szálloda, könnyen el lehet jutni Marmaris központjába. Olyan mintha a szálloda egy erdő közepén lenne, de mégis szinte a tengerparton.

Elsőre kedvezőtlen szobát sikerült adniuk, de másodjára már szép, tágas szobát kaptunk. Tisztaságra nagyon figyeltek.

Ellátás
2 fajta húsétel mindig volt és nagyon finomak voltak a saláták.

Hotel szolgáltatások
Szép nagyon úszómedencével rendelkezik a szálloda, ahol napágyak, napernyők ingyenesek.

Tengerpart
30m-re található a part,olyan minimális a távolság, mintha egy nagyobb szállodánál a szobától a partig elsétálunk, vagy szinte kevesebb. Kis sétáló úton kell lemenni a partra. A parton térítés ellenében vehető igénybe a napágyak és napernyők. Nem érdemes bérelni, mert tényleg nagyon csekély a part és a szálloda közti távolság. A part viszont nem a legszebb! Összezsúfolva tudják lerakni a napágyakat, kevés a hely köztük. Emiatt nem is tartózkodtak túl sokan a parton, hanem inkább a medencében hűsítették magukat. Így mi számtalanszor édes kettesben úszkáltunk a kellemes tengerben.

Összegzés
3* szállodaként szerepel a leírásban, de megérdemli a 4*-ot.

Kiss Eszter, 2010.11.04., Tartózkodás időpontja: 2010.07.26 - 08.02.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Kaya Maris

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (7) Nem (0)

Összesen: Marmaris gyönyörű, a szálloda szörnyű

Bevezetés
Marmaris gyönyörű, a szálloda szörnyű Teljes leírás

Elhelyezés
A szobák iszonyúak, egy diákszálláson biztonságosabb ajtó van mint itt. Az ágyak egész kényelmesek, de az ágynemű borzalmas. Piszkos, foltos. Törölközőt adtak, de bár ne kaptunk volna. A bútorok jó állapotúak, a fürdőszoba nagyon kicsi. Alig volt meleg víz. Az egyetlen pozitívum, hogy minden szoba tengerre néz és gyönyörű a kilátás. Ne higgyenek az utazási iroda képeinek, mert medence nincs. A helyén étterem van, ahol minden este 9-től hajnal 2-ig transzfesztita show-t kellett hallgatnunk. A szobánk a 4. emeleten volt, a lift épphogy szét nem esett.

Ellátás
Csak reggelit kaptunk, de az is minden nap ugyanaz. Nulla választék...ugyanaz az egy fajta felvágott, sajt vaj, esetleg lekvár. A kávé és a reggeli gyümölcslé ihatatlan.

Hotel szolgáltatások
Az idegenvezető nagyon kedves volt!

Tengerpart
Apróköves strand, sok nyugágy, amely térítésmentes volt, viszont az adott partszakaszon lévő étteremhez, vagy bárhoz tartoztak. A használatuk feltétele, hogy onnan kellett fogyasztani, saját üdítőt bevinni nem lehet.

A víz zavaros.

Összegzés
Marmaris gyönyörű hely, csodás programokon voltunk. Biztosan vissza fogunk oda menni, de más szállodába.

Veres Valéria, 2010.07.09.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Mehtap Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

1 fénykép

Összesen: Jó hely, élénk éjszakai élettel, csak a szállodától messze van a városközpont.

Bevezetés
Jó hely, élénk éjszakai élettel, csak a szállodától messze van a városközpont. Teljes leírás

Elhelyezés
Elfogadható

Ellátás
All inclusive ellátással nem rossz, csak az ital választék lehetne bővebb.

Hotel szolgáltatások
Drága

Tengerpart
Fekete homokos, hirtelen mélyülő

Összegzés
Nem volt rossz, de legközelebb inkább 4 csillagos hotelt választanék

Borbély Hajnalka, 2010.06.21.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Caprice Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,3 A nyaralás nagyon szép volt, kivételt csak a kirándulások képeztek. Az utazási irodának csak 3 idegenvezetője van, akik Alanyában laknak...

 • 7,6 Szállás
 • 9,6 Ellátás
 • 7,8 Környék
 • 10 Alapár

Bevezetés
A nyaralás nagyon szép volt, kivételt csak a kirándulások képeztek. Az utazási irodának csak 3 idegenvezetője van, akik Alanyában laknak és Kemerbe úgy utaznak be. A két megrendelt kirándulás közül az egyik sem sikerült, de a repülőtéren visszakaptuk a pénzt. Teljes leírás

Elhelyezés
Középkategóriájú szálloda, ami megfelelt a várakozásnak, gyönyörű a természet, a szoba és a fürdőszoba is rendben volt. Volt futballpálya, csocsó, biliárd - ezért fizetni kellett, ahogy a szobán lévő széfért is. Volt a szobán TV és légkondícionáló is.

Ellátás
Volt elég étel, délbe voltn és este egy főfogás és gazdag svédasztal, ahol mindig lehetett választani. Csak gyümölcsből volt kevés. Innivaló : dzsúszok, víz, Cola, Fanta, alkoholból sör, vodka és bor.

Hotel szolgáltatások
A szállodai személyzet csak férfiakból áll, ezért a takarításnál rendszeresen előfordultak hiányosságok, ha szóvá tettük, rendbe tették. A manager készséges, beszélt angolul, a személyzet inkább oroszul beszél, de mindig megértettük egymást.

Tengerpart
A strand, ahogy az ajánlatban is szerepel, köves, a tenger tiszta - a legnagyobb gondot a standon lévő sok cigarettacsikk jelentett, amit senki sem takarított el. Ebben az időszakban a nyugágyak már eléggé elhanyagoltak voltak, de volt belőlük elég. A strandon bérelhető szkúter, volt ejtőernyőzés, stb. A strandon nem érvényes az All Inclusive, de nem okozott gondot a szállodából vizet vinni magunkkal a strandra.

Összegzés
All Inclusive-val nyaraltunk, előnyös áron, nem panaszkodhatom. A szállodában heten voltunk csehek, a többiek oroszok és ukránok voltak. Ha az ember eltűrte a medencénél a hangoskodást, kibírható volt. Semmit sem takarítanak el maguk után. A nyaralással nagyon elégedettek voltunk, újra elmennénk.

Sychrová Markéta, 2007.09.24., Tartózkodás időpontja: 2007.09.20 - 09.14.
Régió: Törökország Törökország, Marmaris, : Poseidon

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (4) Nem (0)

összes ajánlás Törökország - Marmaris