Törökország - Side Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  Az anatóliai Side tengerparti nyaralóhely szintén sok kínálnivalót tartogat. Anatólia legnagyobb amfiteátrumával büszkélkedik Az egykori kalózok lakta település a hosszú évszázadok alatt mit sem veszített romantikájából. A bizánci templomok, valamint a római fürdők romjai közötti séta elvarázsolja az embert, főleg a gyengébbik nem képviselőit. A luxust szintén megengedhetjük magunknak. Felső kategóriás szállodák állnak rendelkezésünkre, melyek ablakaiból egyenesen az óvárosra nyílik kilátás. Az aranyló homokkal borított tengerpartot a víz akadálymentes megközelítése végett a kisgyermekes családok értékelik nagyra. A fiatalabb generáció biztosan ellátogat a híres diszkóba, ahová a környék fiataljai járnak szórakozni. A kiterjedt citrus-, narancs- és gyapotültetvények a város közvetlen közelében húzódnak. A szűk utcákkal rendelkező kisváros Antalyától 50 km-re fekszik és a turisták által nagyon keresett helynek számít.

Legújabb értékelések Törökország - Side

Összesen: 9,8 Szuper utószezoni idő, csodás, meleg tenger,homokos part és közel a központ egy rövid séta.

 • 10 Szállás
 • 9 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Szuper utószezoni idő, csodás, meleg tenger,homokos part és közel a központ egy rövid séta. Teljes leírás

Elhelyezés
Minden szuper volt benne.

Ellátás
Bőséges ételválaszték, és szerintem túl sok is. Éhezni, szomjazni nem lehet!

Hotel szolgáltatások
Maximálisan a vendégekért!

Tengerpart
Nagyon tiszta, saját rész a parton a hotelnak, ágy, napernyő és egy alkalmazott aki folyamatosan odafigyel minden jó legyen, köszönet a bácsinak érte ez úton is!

Tarcsányiné Rád Irén, 2021.10.21., Tartózkodás időpontja: 2021.10.10 - 10.17.
Régió: Törökország Törökország, Side, Szállás: Z Side Town

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9,6 Mindennel meg voltunk elégedve, szívesen maradtunk volna még.

 • 10 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Mindennel meg voltunk elégedve, szívesen maradtunk volna még. Teljes leírás

Elhelyezés
Két hálószoba+ 2 fürdőszobás volt a lakosztályunk,. Párommal és édesapámmal utaztunk és így teljesen jó volt a lakhatásunk.

Ellátás
Bőséges és változatos volt az ellátás. Egyetlen észrevételem, hogy néha hideg volt az étel.

Hotel szolgáltatások
A COVID miatt kevés szolgáltatás volt, de lehetett billiárdozni, játékgépek is voltak a gyerekeknek. Masszázs, fodrász is volt. Hatalmas medence és csúszdák is igénybe vehetőek.

Tengerpart
A tengerhez egy kb.400 m hosszú kövezett út vezet, mely fenyőfákkal, virágokkal van szegélyezve. Körülötte szép zöld erdő. A part kicsit kavicsos-homokos. A víz kb 3 m után mély, kellemes hőmérsékletű. 3 nap nagyon erős hullámzás volt.

Kalocsai Ágota, 2021.10.20., Tartózkodás időpontja: 2021.10.10 - 10.17.
Régió: Törökország Törökország, Side, Szállás: Diamond Premium & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Összesen: 8,8 Szép, modern szálloda, változatos ételek, kedves személyzet

 • 9 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 9 Környék
 • 9 Alapár

Összegzés:
Szép, modern szálloda, változatos ételek, kedves személyzet Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, modern szálloda, változatos ételek, kedves személyzet

Sallay Bernadett, 2021.10.20., Tartózkodás időpontja: 2021.10.10 - 10.17.
Régió: Törökország Törökország, Side, Szállás: Diamond De Luxe Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 9 NEM AZT A SZOBÁT KAPTUK ÉJJEL FÉL 2 KOR MIKOR MEGÉRKEZTÜNK AMI SZÖRNYEN KELLEMETLEN VOLT!!!!!

 • 7,5 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
NEM AZT A SZOBÁT KAPTUK ÉJJEL FÉL 2 KOR MIKOR MEGÉRKEZTÜNK AMI SZÖRNYEN KELLEMETLEN VOLT!!!!! Teljes leírás

Hegedűs Tamás Szilvió, 2021.10.20., Tartózkodás időpontja: 2021.10.10 - 10.17.
Régió: Törökország Törökország, Side, Szállás: Diamond De Luxe Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Minden tekintetben nagyon elégedettek vagyunk.Szivesen maradtunk volna még egy hetet. Kicsit féltünk ,mert egy-két utasértékelés nagyon...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden tekintetben nagyon elégedettek vagyunk.Szivesen maradtunk volna még egy hetet. Kicsit féltünk ,mert egy-két utasértékelés nagyon lehúzta a szállást,mint tapasztaltuk ,ok nélkül. Remélem jövőre is sikerül eljutnunk ebbe a szállodába .Köszönet a szállodában dolgozó kedves,segítőkész,udvarias személyzetnek. Teljes leírás

Elhelyezés
A hotel gyönyörű, két nagymedence,egy csúszdás medence,és egy gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésésre.Rendezett ,tiszta hatalmas kerttel, szépséges pálmafákkal.A szobák nagyok ,kényelmes ágyakkal,erkéllyel, a mi szobánkban volt wifi is,síkcsöves tv, minihűtő.Központi helyen van ,minden elérhető rövid ,pár perces sétával,pl.a két oldalon kb 2-3 km bazársorral, a busztaxi végállomása a bejárattól két lépésnyire..Egy euróért felvisz Side óvárosába.Több helyen megáll közben .Éjfélig közlekedik,tehár este is be lehet menni a hangulatos Óvárosba.

Ellátás
Reggel 7-24-óráig azt eszik- iszik az ember , amit akar és amennyit akar.Illetve ,alkoholt 10-24 óráig,és koktélokat 19-24 óráig lehet fogyasztani.Hatalmas mennyiségű ,választékos,isteni finom ételek,sütemények,gyümölcsök vannak mindennap,reggelire, ebédre vacsorára, és mindennap más. Ha egy hónapig lettem volna a szállodában sem tudtam volna végigkostólni mindent.Egy pékséget is megszégyenítő választék volt kenyerekből ,zsömlékből ,stb ,és mindennap friss, meleg ,ropogós volt minden. Szóval az ellátás pazar volt.

Hotel szolgáltatások
A szálloda aljában üzletek is vannak.Ruha,cipő,ékszer,super market,táska . Van egy wellnes részleg ,edzőterem, uszoda,gőzfürdő,masszázs,kozmetika,fodrászat.Orvos is van a hotelben.Itt a wellnes részlegben ,mindennap adnak tiszta strand törülközőt,amit este 19 óráig vissza kell vinni.A gyerekekkel is külön foglalkoznak.Vannak elketromos kisautók Mindennap töltik a mini hűtőt vízzel,amit ingyen lehet fogyasztani.Minden este van zenés program .Erre a célra hatalmas terület ,szinpaddal áll rendelkezésre .Természetesen a medencéknél is van bár.Egyszóval ez is nagyon rendben van.Mindennap takarítanak,mindennap cserélik a törülközőket,kétnaponta az ágyneműt is.Mindennap feltöltik a minihűtőt.

Tengerpart
A tengerpart pár percre, magának a tengernek,10-12 km hosszú homokos partja van,meleg lassan mélyűlő tiszta víz,kavics sehol,isteni sétálni a fövenyen.A szállodának saját partrésze van,ahol a napágyak és naperynők ,matracok,ingyenesek.A szállodának a parton egy nagy strandbárja, étterme van.Lehet egésznap itt is enni,inni.Kávégép,italautomata,de a bárrészen csapoltsör,bor ,rövid italok,fanta,cola stb is megtalálhatók.Egy hölgy ott készíti a gőzlemét mindennap,gyros ,hamburger,goffri,fagyi,és meleg ételek ,sütemények ,gyümölcsök is kaphatók,úgyhogy nem kell visszamenni a szállodába ,ha éhes az ember.Ja, és mosdó , zuhanyzó is van a parton.A szemetet folyamatosan szedik,tiszta,rendezett minden.

Sziváné Korda Gabriella, 2021.10.18., Tartózkodás időpontja: 2021.10.09 - 10.16.
Régió: Törökország Törökország, Side, Szállás: Sultan of Side

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

21 fénykép

összes ajánlás Törökország - Side