Törökország - Török Riviéra Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A Török Riviéra az ország déli részén található, Antalya és Alanya között terül el. A modern város és az ókori építmények kontrasztja kíváncsi turisták tömegét vonzza a városba. Azok, akik a múlt nyomait keresik és azok is, akik meg szeretnének pihenni a híresen hosszú, napsütötte tengerparton, megtalálják helyüket a városban. A Földközi-tenger egyre inkább a szenvedélyes sportolók paradicsomává válik, akik a nagy hullámok közül is láthatják a Taurus hegység lenyűgöző vonulatait.

  Egy vitorlásról, vagy egy tengeren ringatózó csónakból szintén gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A hely kellemes hátterét a trópusi vegetációba beleolvadó megannyi üzlet, kávézó és étterem alkotja. Annak ellenére, hogy az idegenforgalom fejlődése jól érzékelhető, a helyi környezet szintén olyan harmonikus, mint a helyi lakosok élete.

Legújabb értékelések Törökország - Török Riviéra

Összesen: 10 Csodálatos volt minden

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Csodálatos volt minden Teljes leírás

Elhelyezés
Csodálatos

Ellátás
Csodálatos

Hotel szolgáltatások
Fantasztikus

Tengerpart
Kiváló volt minden, nagyon figyelmes, kedves még a tengerparti személyzet is

Rozsa Gaál - Heim, 2022.05.16., Tartózkodás időpontja: 2022.05.04 - 05.11.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: My Home Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 10 Rendkívül jó választás. Tiszta , szép hotel,a kiszolgáló személyzet is kedves és készséges. A kaja rendben ,italok rendben ,megyünk...

 • 10 Szállás
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Rendkívül jó választás.

Tiszta , szép hotel,a kiszolgáló személyzet is kedves és készséges.

A kaja rendben ,italok rendben ,megyünk harmadszorra is.

Lokációban is jó, kirándulás és vásárlás szempontjából. Teljes leírás

Nagy-Király Ágnes Csilla, 2022.05.16., Tartózkodás időpontja: 2022.05.04 - 05.11.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Galeri Resort

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 8 Nagyon jól éreztük magunkat. Jókat ettünk, pihentünk, napoztunk. Fakultatív programra a Green canyonba mentünk. Gyönyörű volt. Ide is...

 • 8 Szállás
 • 8 Ellátás
 • 8 Környék
 • 8 Alapár

Összegzés:
Nagyon jól éreztük magunkat. Jókat ettünk, pihentünk, napoztunk. Fakultatív programra a Green canyonba mentünk. Gyönyörű volt. Ide is bármikor visszamennénk. Teljes leírás

Elhelyezés
Szép, modern szálloda. Megfelelő nagyságú szoba. Modern, ízléses berendezés. Negatívum, hogy a fürdőszobában kevés volt a víznyomás. A falak elég véknyak, áthallatszott a szomszédból a hangoskodás.

Ellátás
Minden este volt grillezés, elég sokféle ételből lehetett választani. Édességek többé-kevésbé finomak voltak, sokszor a kinézetük alapján jobbat vártam mint amilyen volt. Ízben nem sokban különböztek egymástól. Voltam már olyan szállodában ahol jobb volt az ellátás, de ez is teljesen megfelelő volt. Reggelinél volt 100 %-os narancslé, kávék, török tea. Finom, friss péksütemények, saláták, felvágottak, tojás, müzli, stb. Minden délután volt fagyi és pizza a medence mellett, a tengerparti bárnál pedig többféle menüből lehetett választani: hamburger, kumpír, török pizza, kebab stb. Gözlemét is sütöttek mindennap.

Hotel szolgáltatások
A szálloda spa része jó volt, igénybe vettük a törökfürdős + masszázsos programot. Elvileg fűtötték a medencét, de még így is hideg volt nekünk. Törölközőket mindennap ingyen cserélték. Van néhány ruha, ajándékbolt, illetve fotós és tetoválós - hennás pult is.

Tengerpart
A tengerpart elég kicsi, homokos - aprókavicsos, elég hirtelen mélyül. Ha balra elmegyünk a parton egy kis sétával homokos, lassan mélyülő a part. Azt is használni lehet. Van egy nagy stég, tele napozóággyal.

Erzsébet B. T., 2022.04.27., Tartózkodás időpontja: 2022.04.17 - 04.24.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Azura Deluxe Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 1 A legrosszabb török élményünk valósult meg ebben a szàllodában. Soha többé. A szálloda alkalmazottai durvák, nem beszélnek idegen nyelven...

 • 1 Szállás
 • 1 Ellátás
 • 1 Környék
 • 1 Alapár

Összegzés:
A legrosszabb török élményünk valósult meg ebben a szàllodában. Soha többé. A szálloda alkalmazottai durvák, nem beszélnek idegen nyelven csak törökül és egy minimális szinten németül. Semmilyen kérést nem voltak hajlandók teljesíteni, ignoráltak, sőt durván viselkedtek. Teljes leírás

Elhelyezés
Az utcára néző szobák az autós forgalom miatt annyira hangosak, hogy képtelenség éjszaka aludni. Az ágy kényelmetlenül kemény. A takarítás nem megfelelő, többször nagyobb koszt hagytak maguk után, a takarítószemélyzet nem acceptálja, hogy a szobában tartózkodunk és jöjjön vissza későbbi időpontban takarítani. A minibárt folyamatosan elfeljtették VÍZZEL feltölteni, ezért mindig nekünk kellett gondoskodni, hogy legyen a szobában víz. A falak papírvékonyak, a normál hangerőn történő beszélgetést is lehet hallani a szomszéd szobából, nemhogy a horkolást. Szinte minden éjszaka volt valami hangoskodás, veszekedés, verekedés vagy a lobby bárban vagy a folyosón, többször jött ki a mentő személyi sérülés miatt. Eső idején a kültéri à la carte szolgáltatásnál a fényes csempe burkolat olyan csúszóssá vált, hogy többen elestek. Törölközőket terítettek le, illetve vödörben fogták fel a beázás miatt a lecsöpögő vizet. A medence körüli napozóàgyaknál az előző vendég által ottmaradt használt poharakat, tányérokat, ételmaradékokat nem szedik össze, egész nap ott rothad a napon. A medencében gyakran láttunk ételmaradékot úszni.

Ellátás
A kiszolgálás lassú, gyakran megesett hogy pl. gyümölcsért vagy édességért álltam sorban és ignoráltak, tovább beszélgettek kiszolgálás helyett.

A felszolgált ételek ízetlenek, egyhangúak, többnyire bőségesen állnak rendelkezésre, de a mennyiség a minőség rovására megy.

Hotel szolgáltatások
A szálloda esti programjai együgyüek, egyáltalán nem lehet őket élvezni. Az éjszakai discok, melyek a szálloda lobby bárjában vannak megtartva inkább hasonlítanak egy meleg bárhoz, ahol homosexualis német férfiak próbálnak török kiszolgáló személyzetet felszedni, vagy idős német, kövér, elkeseredett nők ugyanezt. A disco zenéje túl hangos, a pihenni vàgyókat a szobában zavarja.

Tengerpart
A tengerparti napozóágyaknál éppúgy nem takarítják a környezetet, mint a medencénél. Több vendég panaszkodott, hogy ellopták a törölközőjüket. A napózóágyak mellett húzódik egy kis szeméttel teli kanális, mely bűzölög.

Névtelen, 2021.12.12., Tartózkodás időpontja: 2021.10.30 - 11.06.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Annabella Diamond Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (3) Nem (0)

Összesen: 5.6 A szálloda a látottak alapján előzetes várakozásaink szerint minden igényt kielégítő, de ez közel sem igaz. Nem tudom, hogy a vírus...

 • 5.5 Szállás
 • 5 Ellátás
 • 7 Környék
 • 5 Alapár

Összegzés:
A szálloda a látottak alapján előzetes várakozásaink szerint minden igényt kielégítő, de ez közel sem igaz. Nem tudom, hogy a vírus helyzet és az utószezonnak köszönhető de a szolgáltatás lehangoló volt. Nem volt animáció, se esti program, elhanyagolt a tengerparti rész. A pincérek unottak, szemtelenek időnként. Teljes leírás

Elhelyezés
A szoba és a szálloda kívül-belül kifogástalan volt.

Ellátás
Egyhangú minden nap ugyanazon ételek, 4 fajta gyümölcs. Gyenge!!

Hotel szolgáltatások
Átlagos, de mivel nem volt semmilyen esti program nem tudom minősíteni.

Tengerpart
Tengerpart rövid, elhanyagolt.

Bodzsár Tamás Pál, 2021.11.03., Tartózkodás időpontja: 2021.10.24 - 10.31.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Vikingen Infinity Resort & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

összes ajánlás Törökország - Török Riviéra