Törökország - Török Riviéra Törökország

 • Repülési menetidő

  02:20

 • Leírás

  A Török Riviéra az ország déli részén található, Antalya és Alanya között terül el. A modern város és az ókori építmények kontrasztja kíváncsi turisták tömegét vonzza a városba. Azok, akik a múlt nyomait keresik és azok is, akik meg szeretnének pihenni a híresen hosszú, napsütötte tengerparton, megtalálják helyüket a városban. A Földközi-tenger egyre inkább a szenvedélyes sportolók paradicsomává válik, akik a nagy hullámok közül is láthatják a Taurus hegység lenyűgöző vonulatait.

  Egy vitorlásról, vagy egy tengeren ringatózó csónakból szintén gyönyörű kilátás nyílik a környékre. A hely kellemes hátterét a trópusi vegetációba beleolvadó megannyi üzlet, kávézó és étterem alkotja. Annak ellenére, hogy az idegenforgalom fejlődése jól érzékelhető, a helyi környezet szintén olyan harmonikus, mint a helyi lakosok élete.

Legújabb értékelések Törökország - Török Riviéra

Összesen: 9.4 Nagyon jó és tiszta szálloda Szolgáltatás a szinten

 • 8.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Nagyon jó és tiszta szálloda Szolgáltatás a szinten Teljes leírás

Az ügyfél nem akarta közzétenni a nevét, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2023.01.24., Tartózkodás időpontja:: 2023.01.13 - 01.20.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Aska Just in Beach

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (2) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.8 Minden tökéletes volt

 • 9.5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 10 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Minden tökéletes volt Teljes leírás

Elhelyezés
Kivàló elhelyezkedés,remek szobàk,és a kilátás!

Ellátás
Lucculusi lakoma minden étkezés

Hotel szolgáltatások
Teljesen rendben van

Tengerpart
A bàr mellett egy alagúton keresztül lehet a partra jutni! Karàcsonykor nem volt zsúfoltsàg!

Számomra tökéletes volt!

Csengeri Sandor, Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2023.01.02., Tartózkodás időpontja:: 2022.12.20 - 12.27.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Doganay Beach Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6.4 Szezonális nyaralás olyan kirándulásokhoz, amikor nem tölt sok időt a szállodában és környékén. Akkor elég. Fitko egy nagy katasztrófa,...

 • 5 Elhelyezés
 • 10 Ellátás
 • 5 Környék
 • 7 Alapár

Összegzés:
Szezonális nyaralás olyan kirándulásokhoz, amikor nem tölt sok időt a szállodában és környékén. Akkor elég. Fitko egy nagy katasztrófa, nem próbáltuk ki a fedett uszodát. A legjobb és 100% az étel volt. Teljes leírás

Elhelyezés
A vélemények alapján nagyjából tudtam, hogy mibe keveredünk. Nem vagyunk igényesek, szóval lehetséges volt. De én maximum 3*-ra értékelném a szállodát. A szobák és a szálloda bútorai már láttak valamit. Az előcsarnok és a liftek annyira kopottak. A szoba tisztasága jó. Takarítás minden nap.

Ellátás
Nem volt hiba! Kiváló, csodálatos. És a desszertek ♥️

Hotel szolgáltatások
Van egy fickó, aki elcsábít a bevásárlóközpontba. Volt egy szabadnapunk, úgyhogy elmentünk. Katasztrófa! Egyáltalán ne pazarolja az idejét. Túlárazott hamisítványok, ami a törököknél van 5e-ért, azt 40-ért. Ezt nem vesszük, de a sétányokon meg lehet nézni, hogy mennyibe kerül. Markamix volt a neve, szóval vigyázz ????

Tengerpart
Szezon után volt, szóval nem volt itt semmi. Két csipet asztal rágcsált ütőkkel, már nem éles darts és nyugágyak stb... hát szerencsére leültünk és elmentünk várost nézni.

Kristina C., Ellenőrzött vélemény (Invia.cz), Értékelve: 2023.01.02., Tartózkodás időpontja:: 2022.12.22 - 12.29.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Doganay Beach Club

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

Összesen: 9.2 Ár-érték arányban remek egy hetet töltöttünk a szállodában még éppen a főszezon előtt.

 • 9.5 Elhelyezés
 • 9 Ellátás
 • 8 Környék
 • 10 Alapár

Összegzés:
Ár-érték arányban remek egy hetet töltöttünk a szállodában még éppen a főszezon előtt. Teljes leírás

Elhelyezés
A reptérről nagyjából 1,5-2 órás buszutat követően értünk el a hotelhez. A személyzet kedves és állandóan segítőkész volt. A szoba tiszta volt, a takarítónő mindennap más és más alakot formázott a törülközőkből;). Műholdkép alapján zsúfoltnak tűnt az a terület, ahol a szálloda fekszik, viszont a belső udvarról (medencékre néző) ez egyáltalán nem érződött. Ez talán a szintkülönbségnek köszönhető, mivel a szálloda fekszik a legmagasabban és a part felé erősen süllyed.

Ellátás
Az egy hét alatt nem találkoztunk problémával, minden rendben volt, csupán a növényi tejet hiányoltuk a kínálatból. A tengerparton is van egy saját snack bárja a hotelnek, üdítő és étel (sült krumpli, nuggets, hamburger stb.) itt is fogyasztható. Egy aranyos és kedves néni pedig gözlemét (tortillához hasonló török lepény) készített a bárban, amit igény szerint lehetett sós vagy édes töltelékkel kérni. Nekünk ez volt a kedvencünk.

Hotel szolgáltatások
Masszázs, animátorok, tematikus estek, esti szórakozás, sportok, bingo stb.

Tengerpart
A tengerpart nagyjából 3-5p séta távolságra van, viszont a hoteltől 10 percenként szállítja egy terepjáró a vendégeket oda-vissza (ingyenesen). Saját partszakasszal rendelkezik, a tengerpart apró kavicsos, így papucs használata mindenképp ajánlott. Egyáltalán nem zsúfolt, mindig volt üres napozó ágy, a tenger még május végén elég hűvös.

Nátániel N., Ellenőrzött vélemény (Invia.hu), Értékelve: 2022.11.17., Tartózkodás időpontja:: 2022.05.26 - 06.02.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Laguna Beach Alya

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (0) Nem (0)

Összesen: 6 Ami a szállodát illeti, egy nagy mínusz a mindenütt jelenlévő macskák, akik az étteremben reggelizve és este harapnivalóért kóborolnak, a...

 • 6 Elhelyezés
 • 6 Ellátás
 • 6 Környék
 • 6 Alapár

Összegzés:
Ami a szállodát illeti, egy nagy mínusz a mindenütt jelenlévő macskák, akik az étteremben reggelizve és este harapnivalóért kóborolnak, a hallban a kanapékon alszanak. Szép szálloda, standard szobák, rossz állapotú fürdőszobák, tusoló penészes és észrevehető vízkő, wc ülőke lepermetezett, paplanbetétek koszosak. Az esti gyerekeknek készült animációk menők, a többi török replika :) Teljes leírás

Elhelyezés
Az ágyak elég kemények, tengerre néző szoba vásárlását javaslom, mert az út széle drámai, az út elég gyors 24h, nem terjed a zaj. Mínusz este nem lehet úszni a medencében a szállodában.

Ellátás
Sok étel. Minden nap ugyanaz, sokkal jobb vacsora, mint ebéd. Ebéd egyszerre, mint az étteremben és a strandon. Finom kávé, finom tea.

Hotel szolgáltatások
Pozitív, kedves kiszolgálás. A szobatakarítás nem mindig korrekt, de a hölgy nagyon kedves????

Tengerpart
Novemberben reggel 8-ra széket kell foglalni a strandon, remek vándorkutya, nem tudom, hogy állandóan van-e vagy csak ideiglenesen, Rendszeres takarítás, homokos strand. Pozitívan.

Stelmaszyk Maciej, Ellenőrzött vélemény (Travelplanet.pl), Értékelve: 2022.11.17., Tartózkodás időpontja:: 2022.11.05 - 11.12.
Régió: Törökország Törökország, Török Riviéra, Szállás: Annabella Diamond Hotel & Spa

Hasznosnak találta az értékelést? Igen (1) Nem (0)

Ez az értékelés Google Translate segítségével került automatikusan lefordításra

összes ajánlás Törökország - Török Riviéra