Segítségre lenne szüksége?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Elérhetőségek

Invia International

Az Invia International az Invia csoporthoz tartozó utazásszervező. A többi vállalattal együtt: Travelplanet.pl (Lengyelország); Invia.cz (Cseh Köztársaság), Invia.sk (Szlovákia), Invia.hu (Magyarország), Invia.de (Németország, Ausztria, Svájc) - a legnagyobb turisztikai csoportot alkotja Közép- és Kelet-Európában. Az Invia International 4 éve sikeresen támogatja termékeivel a cseh és szlovák piacot. Az Invia International erősségei az egzotikus utak és az idei évtől kezdve a dinamikus csomagajánlat - a németországi tapasztalatokra építve, az ezen a piacon elérhető legmodernebb eszközök felhasználásával. A szállodai portfólió már meghaladja a 3000 szállodát, és folyamatosan fejlődik. 

Az egzotikus utazások szakértője
Az Invia International az egzotikus országok közül elsősorban az ügyfelek által leginkább keresett célállomásokat kínálja. Az Egyesült Arab Emírségek a maga egyedülálló Dubajával minden bizonnyal az elsők között van. A főváros valóban sok mindent kínál, és szokatlan élményeket vonz az európaiak számára, mint például a világ legmagasabb felhőkarcolója, a Burj Khalifa, a síelés vagy a korcsolyázás egy bevásárlóközpont közepén, a Dubai Múzeum, a víz alatti állatkert és akvárium és még sok más. Szakértőink számára az is gyerekjáték, hogy minőségi nyaralást szervezzenek Önnek a fényűző Maldív-szigeteken, az illatos Mauritiuson, Thaiföldön, Vietnamban, Balin vagy a távoli Zanzibáron, illetve a Karib-tengeri Kubában, a Dominikai Köztársaságban és Mexikóban. Emirates, Lufthansa, Turkish Airlines, Air France... Az Invia International örömmel tesz Önnek ajánlatot a világ bármely pontjára.

Európa légi úton és saját módon
Készítettünk Önnek európai utazásokat, repülővel, vonattal vagy saját közlekedési eszközzel, pl.: a világhírű magyarországi gyógyfürdők, az osztrák és olasz Alpok téli síelésre és nyári túrázásra, a szlovák Tátra és termálfürdők, expedíciós hajóutak nemcsak Európán belül, hanem az Antarktiszra is, stb. A tengerparti nyaraláshoz néhány órányira a határtól, nagyszerű tengerparti szálláshelyeket választunk. Eurohétvégéken belül bármilyen célállomáson, beleértve az egykori Szovjetunió országait is, tudunk légi nyaralást szervezni. Természetesen szervezünk transzfereket és kirándulásokat a célállomáson belül.

A nemzetközi utazásszervezők nem rendelkeznek magyarországi székhellyel, illetve hazai személyes elérhetőséggel. A velünk együttműködésben álló összes nemzetközi utazásszervező törvényileg rendben bejegyzett, megfelelő vagyoni biztosítás szerint működnek. Amennyiben a kiválasztott utazását nemzetközi utazásszervező biztosíja, úgy az utazási szerződés, a dokumentumok és a panaszból eredő esetleges követelések az utazásszervező bejegyzett anyaországára vonatkozó jogszabályok érvényesek.

Gyakori kérdések

Foglalható úti célok a(z) Invia International, a.s. 2023/24-es kínálatából

Bulgária Bulgária (15 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 8 °C Tenger hőmérséklete: 12 °C 105 139 Ft
Egyiptom Egyiptom (16 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 20 °C Tenger hőmérséklete: 20 °C 144 709 Ft
Olaszország Olaszország (2 szállás) Időjárás: Levegő hőmérséklete: 15 °C Tenger hőmérséklete: 16 °C 105 139 Ft